Rolf och Gaby Friberg

Rolf och Gaby Friberg som jobbar på PMC Akademin är hycklare. Dom blåste mig och försäkrningskassan på massa pengar och när jag försökte ta upp det med dem så avbröt dom direkt kontakten med mig efter att jag hade gått på kurser hos dem i över två år. JAG VARNAR ER FÖR DESSA MÄNNISKOR. Jag har försökt kontakta dem på alla möjliga sätt och fråga varför dom gjorde så mot mig. Jag ville inte ha tillbaka pengarna, jag ville ha tillbaka min vän, som jag trodde att Gaby var under dessa två år. Men hon svarade aldrig när jag ringde, istället så kontaktade hon en gemensam bekant och bad honom att säga åt mig att om jag inte slutade ringa henne skulle hon ringa polisen?

Jag skickade ett långt brev via mail och frågade hur hon kunde blåsa mig och ljuga mig rätt i ansiktet under dessa år. Jag trodde hon var min vän men hon var bara ute efter mina pengar. Hon svarade aldrig på mailet.

 

LITA INTE PÅ DESSA PERSONER! Skolan dom har satt upp är FEJK. Dom ger en ”diplom” men det är något de hittat på själva och är inga giltiga certifikat. Fråga själva!

 

Dom låsas bara vara trevliga, sm några gånger så hade jag inte råd med mat och då gav dom mig ibland en femtilapp här och där så jag kunde äta, men sedan i efterhand fick jag reda på att dom drog pengarna från kursmatreal och skickade räkningen till försäkringskassan!!!

 

Inget roligt men folk måste få veta så att de inte blir sårade som jag blev.

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup