Hur jag gjorde mitt smink

Tänkte berätta lite steg-för-steg om vad jag använde för produkter idag!

På den här första bilden så är jag helt osminkad (ögonbrynen syns eftersom jag färgade dem med samma färg som håret, annars är de så blonda att de inte går att se).

sCIMG3294

Här så har jag börjat med att lägga ett tunt lager av mitt nya puder från Mario Badescu. Det heter Special Healing Powder och ska hjälpa ta bort röda partier i ansiktet samt göra så att ansiktet inte blir lika glansigt. Jag har på det under sminket för att jag tycker att det jämnar ut min hudton och håller sminket bättre på plats med.
sCIMG3302

Bilden; Här är pudret som jag använde som bas!

CIMG3360

 

Sedan är det dags för concealer och puder. Jag använder Make up Stores Cover All Red som concealer och Maybelline‘s Fit me puder i nyansen 120 .

sCIMG3307

Bilden; Från vänster – Concealer, Wonder powder, ögonskugga Smog, ögonskugga Rusty och Fit me.

CIMG3362

Efter det så lade jag på skuggning under kindbenen. Till det använde jag två skuggor från Make up Store – Smog som är en matt brun nyans och Rusty som är en shimmrig brun.

sCIMG3310

Bilden; Samma produktbild som ovan fast öppna förpackninagr så att ni kan se färgerna bättre.

CIMG3365

Till ögonbrynen så använde jag samma två skuggor som jag använde till kindbenen.

sCIMG3312

Dags för lite highlighting! Använder Wonder Powder och en ljusbeige skugga som heter Vanilla, båda från Make up Store. Avslutar med lite bronzing och gör detta med den bruna shimmriga skuggan som jag nämnde tidigare och applicerar den försiktigt med min stora puderborste. Tar även lite av min nya glittriga bronzerprodukt som jag köpte igår för 30kr på ÖB och verkar heta Sunkissed.  Även denna produkt läggs på med försiktighet.

sCIMG3314

Bilden; Bronzing glitterprodukten jag köpte på ÖB.

sCIMG3194

Sedan så var det bara ögonen kvar! Förutom att använda skuggorna som jag redan nämnt så tog jag också Glam Shock eyedust från Make up Store. Jag använde mig av två mascaror Max Factor‘s False lash effect fusion (volume and length) och Maybelline‘s The falsies volume express. Båda i färgen brunt. Eyelinersen var båda från Make up STore och  det var en svart matt och en brun som enkelt heter light brown. Bilder på dessa produkter kan ni se under.

Så ja, det här är resultatet! Ni fick ju se en sneak peak i blogginlägget innan. Som sagt det är sjukt att se vad smink kan göra!

sCIMG3319

Bilden; Mascaror, eyeliner och ögonskugga.CIMG3366

Tack till alla er som läste! Vill ni se mer inlägg om smink så gilla det här inlägget!

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup