Gick ned på stan

Min concealer var slut, och roade mig lite med att prova lite kläder.

sCIMG3338

sCIMG3340

Den svarta spetstoppen var jättesöt så vi köpte den! Kommer bli superbra att ha under lite lösare toppar. Blev även en ny concealer.

sCIMG3358

Så jag och prova klänningar! Älskar dom, det är så fint med klänningar. Varje gång jag köper en så blir det dock att jag aldrig använder dem, vilket är supertråkigt. Har inga fina högklackade skor heller så måste hitta det med om jag ska börja använda klänningar. Om jag hittar några söta höga klackar så kommer jag nog våga mig på att köpa någon klänning.sCIMG3348

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup