Ännu en kvällspromenad

Jag fick ju ett riktigt otrevligt värmeslag igår, och idag när jag gick ut och promenera så började jag må lite dåligt redan efter knappa tio minuter i solen, så nu har jag bestämt mig för att varken träna eller promenera tidigt på dagen. På helgerna promenerar Micke och jag ofta sent – Vi brukar gå ut vid tio eller elva på kvällen och promenera en bra bit på natten. Det fungerar tyvärr inte på dagar då Micke har jobb dagen efter då han behöver sova, så idag promenerade vi så tidigt som vid klockan åtta!

sCIMG3212

sCIMG3215

Det var jättemysigt att promenera vid den här tiden! Det är fortfarande rätt ljust, det är inte mycket folk ute och framförallt inga fyllon!

sCIMG3224r

Bilden; Tar en paus. Han brukar inte tycka om att le på bilder, men jag lyckades att få honom att skratta lite!

sCIMG3244r

Slänger även in lite egobilder, såhär såg jag ut idag!

sCIMG3228r

 

Älskar verkligen min nya scarf/halsduksgrej samt bältet!sCIMG3229rr

 

You can never go wrong with aviatorglasses!

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup