Working out pays off

Svårare än så är det faktiskt inte, Om det är något som jag aldrig riktigt varit nöjd med så är det mina armar. Även fastän jag har varit smal så har dom varit slappa, för stora elelr ja, inte så snygga som jag önskat att de var! Tanken hade dock aldrig slagit mig på att försöka träna dem. Armhävningar är jobbigt och ointressant, och jag har inte vikter. Förra sommaren fick jag dock snyggare och mer vältränade armar. Det var under tiden jag var sjuk och sängliggandes. Jag kunde inte gå eller ens sitta upp så jag låg ned på rygg hela tiden, vilket gjorde att jag använde armarna till det mesta. Självklart gjorde detta att armarna blev mer toned och snyggare. Jag älskade det, men jag blev frisk och armarna blev som vanligt.

För två månader så bestämde jag mig dock för att göra ett försök på att snygga till mina armar, då jag fick en superenkel idé! Micke och jag var ute och nattpromenerade och hade köpt varsin halvlitersdricka. Vi började lyfta dem upp och ned som man hör med hantlar, och visst var det lite vikt i dem, men knappast tillräckligt. Vi fick då den geniala idén att fylla dem med sand!

sCIMG3138

De väger inte jättemycket, men att gå från att inte träna armar alls till att lyfta dessa 100-300 gånger per dag gör stor skillnad! Sanningen är att jag inte lyfter dem mer än så, och det tar knappast mer än 5-10 minuter.

sCIMG3137

Men att så lite har gjort en sådan stor skillnad hade jag aldrig kunnat gissa!

sCIMG3118

Jag är i den bästa formen i mitt liv nu på 27 bast. Som sagt så har jag inte hållit på så länge med att lyfta mina hemgjorda vikter, men det är redan en sinnessjukt stor skillnad! Mina armar sladdrar inte längre och de ser sjukt snygga ut!

sCIMG3121

Jag rekommenderar verkligen alla att göra detta. Ta två stycken halvlitersflaskor, fyll de med så mycket sand som det går och gör det till en vana att lyfta dem 100 gånger om dagen när du kollar på tv till exempel! Jag brukar göra 100 reps i taget, jag orkar inte mer. Sedan så återgår jag till vad jag än gör och känner jag för det så gör jag 100 till någon gång under dagen. Det här är SÅ lätt och jag tycker inte att någon kan hitta på ursäkter till att inte göra detta.

Har slackat lite med magträningen (vilket egentligen är benlyft som gör att magmusklerna spänns samtidigt, har redan så definerade magrutor så vill inte göra magspecifik träning som situps, det kan nog bli för mycket då) men hålelr en bra nivå med både promenader och armträningen.
sCIMG3127

Det är verkligen så sjukt kul att bestämma sig för att vilja förändra sin kropp, sedan göra små övningar varje dag och att sedan se hur man ändrat hur ens kropp är uppbyggd. Jag tycker det är så fashinerande oc det händer fortfarande att när jag ligger och kollar på tv så spänner jag armmusklerna och petar på dem. Haha, har aldrig sett ut såhär. Älskar det!

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup