En Söndag

Idag är det Söndag. Var ute och gick förut och träffade Crille. Tyvärr så fick jag värmeslag och började må sjukt illa, fick extremhuvudvärk och blev snurrig som fan. Det var jätteläskigt men Micke kom hem och fick i mig mat och tog hand om mig så det är bättre nu, även fastän jag inte mår helt okej ännu. Inge kul det där.

 

Glitter och hennes kille gled förbi en sväng och sa hej med.

Bilden; Rosa boll med innehåll.

sCIMG3140

Bilden; Innehållet var en söt liten kanin! Den får vara kompis med Feffe som jag hade sedan innan.

sCIMG3142

Bilden; Har även tagit fram mitt gamla tittskåp som jag aldrig got around att göra något med, det får bli platsen där jag samlar mina My Little Pony‘s! Bakrunden är bara något papper som följde med. Ska måla skåpet vitt tror jag och dekorera det finare inne.

sCIMG3143

Sedan så kommer jag avsluta med ett nageltips. Jag tycker det är så fint att ha målade naglar, men tyvärr orkar jag inte fixa dem hela tiden. Speciellt när man har en fin färg så ser det rätt tråkigt ut efter ett tag när det nöts bort. En sak som jag testat, och älskar, är att använda Make Up Store‘s Top coat matte vilket man egentligen använder som topplack över nagellack för att få den där snygga matta effekten. Men om man bara använder det på naglarna så blir det aningen ljusare än ens egna naglar. Tycker det ser jättefint ut och samtidigt behöver man inte oroa sig över att det ser helt tokigt ut när det börjar nötas ned eftersom det redan är så nära den naturliga färgen.

På mina naglar har jag målat tre tunna lager.

sCIMG3152

sCIMG3155

Hoppas alla har haft en jätteskön Söndag!

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup