Vattenflaskan

Jag har nu klivit över en öppnad vattenflaska flera gånger nu. En sån här 1,5 liters. Korken vet jag inte vart den är, och den står mitt i vägen på passagen jag använder när jag reser mig och går ifrån och till min dator. Jag har klivit över den flera gånger idag, men inte flyttat på den.

 

Jag vet ju att jag förr eller senare så kommer den att välta.

 

Jag kommer kliva lite för snett eller lite för långt, den kommer att välta och blöta ned ryamattan. Men jag flyttar inte på den.

 

Jag vet inte varför. Ser ingen större poäng i att flytta den. Jag bryr mig inte så mycket om mattan skulle bli blöt. Då får man antingen något nytt att göra eller något nytt att ignorera. Det kanske kan ses som spännande. Jag är rätt säker på att flaskan kommer att stå på samma ställe ett tag till.

 

// RadioaCtiv3

One Response to Vattenflaskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup