FÄRGAR HELA HÅRET LILA!!

Håller just nu i skrivande stund på att färga håret. Jag tog alltså till sist mod till mig och färgar HELA håret!

sCIMG2358

Jag hade i Lavender från Crazy Colour fram och i underhåret, jag gjorde några slingor i rosa och det var Mashmallow från Crazy Colour och Shocking Pink från Stargazer och i resten av håret hade jag i Lilac från Crazy Colour!

Bilden; Jag färgar håret och har inget smink!

sCIMG2359Har ingen aning om hur det här kommer bli. Ska skölja ur om lite mer än 10 minuter. Vet inte hur det komemr bli med det blåa, om det kommer bli lila eller inte… Vi får se! Återkommer med efter- bilder!

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup