Fulaste frisyren jag någonsin haft?

Fick en förfrågan om vilken den fulaste frisyren/hårfärgen jag haft var, och om jag kunde lägga upp den på bloggen, och det kan jag faktiskt!

 

För flera år sedan så fanns det en frisyr som Christina Aguilera hade på en bild, som jag blev fullständigt förälskad i. Jag vill också ha håret sådär!

 

Det var den här bilden;

Vitt och svart som kontraster, någon slags tuppkam på huvudet med tok-coola flätningar.

nice

Jag fegade såklart en hel del, det här var ingen frisyr som ven som helst kunde ha. Hursomhelst så hade jag långt hår, blondt hår och jag satte mig under saxen. Håret blev kort på huvudet men långt kvar på sidorna som på bilden. Satte även i svarta microringslingor på en porrmässa i Stockholm, och man tycker att håret är complete. Det var det inte. Vet ni vad man får om håret är kort uppe  och långt bak och i nacken? En hockeyfrilla. Jag hade alltså en hockeyfrilla med halvdanna svarta slingor med microringar i håret.

Tyvärr (oj vad ledsamt) så finns det inga bilder på detta. Men hittade två bilder från när jag fortfarande har den frisyren (samt klippte till polisonger..) men de svarta slingorna är inte kvar och mitt hår är istället rött.. och på bilderna så håller jag på att bleka topparna. 

HOCKEY

HOCKEY2

Hade fortfarande mina dubbla ögonbrynspiercingar där. Hursomhelst så måste man gå lite vilse i livet, annars kommer man aldrig att hitta nya vägar!

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup