Var nere på stan idag

Gick in i lite klädaffärer och provade saker som jag inte brukar prova vanligtvis. Vet inte vad ni tycker men det kan vara ett väldigt roligt tidsfördriv, och de har flera gånger hänt att jag hittat något som jag faktiskt vill ha!

Bilden; En väldigt egen rosa klänning. Bakifrån så ser den tvådelad ut och vid skulderbladen så.. Ja ni ser hur den ser ut.ROSAMin bedömning; Inget jag skulle ha på mig in public. Kanske på ett rave eller en temafest, men det är inte ett plagg jag kommer köpa.

Bilden; En grå sommarklänning med vitt tryck fram (den enda bilden jag fick på klänningens framsida var den här, den hänger till höger i bilden).

GRÅMin bedömning; En supersöt klänning som jag absolut skulle bära lite när som helst! Kanske köper den nästa vecka. Borde inte då alla mina pengar kommer gå till tatueringen… Tatueringen går helt klart först.

Bilden; Ett vitt linne med tryck och enturkos – nästan mintgrön kjol.

sCIMG2170

Min bedömning; Gillade inte linnet alls, det var sådär tunt så att det blir genomskinligt. Trycket var fint dock. Kjolen var supersöt och jättebekväm! vet inte riktigt vad jag skulle ha till om jag köpte den dock.

sCIMG2180

Har promenerat i över tre timmar idag, och nu ska Micke och jag åka ut till Byggninge för att bada.

Tack Mickaela för tipset!

// RadioaCtiv3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup