Sommarpromenad!

Var ute och gick i två timmar i solskenet. Dum som jag var så hade jag inte solskyddsfaktor, trodde inte det behövdes eftersom jag ändå mest håller mig till skuggan. Men blev ändå lite röd i pannan. Så fort jag kom hem smörjde jag direkt in mig i massa efter-sol lotion. Jag var tydligen populär idag också då fyra random-människor gav mig komplimanger. Måste ha varit mina söta jeansshorts!

sCIMG1170r

Dom här jeansshortsen jag har på bilden är ett par sönderklippta som en gång alltså har varit vanliga byxor, och jag märkte att de sitter SÅ mycket bättre vid rumpan än de shortsen som jag köpte som var shorts från början. Dom sitter så bra så att jag inte vill ha shorts-shorts. Bara fd. byxor-shorts! Det tråkiga med det är ju dock att jag måste klippa sönder några av mina byxor eller köpa ett par byxor och sedan klippa sönder dem. Onödigt kanske, men snyggare!

sCIMG1176r

Snövit hy är så mycket finare än solbrun <3

// RadioaCtiv3 

One Response to Sommarpromenad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup