Sola och solbränna är inget för mig

Jag vet att de allra flesta kämpar som fan för att få till ”den perfekta brännan”, men jag har aldrig varit sån. För det första så är min hud superkänslig. Vissa år har jag varit så känslig mot solen att om jag varit i den mer än 20-30 minuter utan solskyddsfaktor så har jag fått nässelutslag! Alltså inte blivit bränd utan jag har fått en allergisk reaktion. För det andra så är det sjukt tråkigt att sitta och sola. Flera gånger har jag tänkt att ”nej nu ska jag också bli sådär fint solbrun!” men efter under fem minuter så tycker jag det är varmt, obekvämt och tråkigt.

 

Så nej, jag tänker inte ens försöka i år. Men jag kommer helt enkelt bara få mindre rynkor, hälsosammare hud och ingen hudcancer. Plus att jag i ärlighetens namn tycker det är sjukt mycket finare med min vitblonda och ljusblåa hårfärg till ljusa hy. Är helt säker på att det inte alls skulle se lika fint ut om jag var solkysst :Dsmink

sCIMG1095r

 

 

The only thing Im starting to get sure of is that Gemma is a bitch, Shaun is too-faced and that Tom is an unmature narcissist.

sCIMG1099r

Träfface Chrille igår med, vi snackade skit och kollade på en film som heter Zombieland, den var asbra!

// RadioaCtiv3

3 Responses to Sola och solbränna är inget för mig

    • Tack så jättemycket! Jag fixar det helt själv. Det blåa färgar jag en gång i veckan och sedan så bleker jag utväxten en gång i månaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup