Mina extentions har äntligen kommit!!!!!

Har bara väntat typ EN MÅNAD men jaja…..

Fick lite ”förlåt-för-det-tog-så-lång-tid”-crap med..

Tre stycken extra-clips, vilket faktiskt är skitbra. Man kan aldrig ha för många sådana.

Sedan fick man något hårspänne med….

Men det är whatever..

Kvalitén var inget att skryta om, men det var skitbilligt så det var rätt väntat. Det var väldigt, väldigt tunt med, men det var ju faktsikt vara 70 gram. Jag har inte så mycket erfarenhet av full-extentions i äkta hår, men man lever och lär.

Köp INGET under 120 gram .. Ffs.

Här är iaf håret;

Var SKITNERVÖS över färgen. Det finns ju typ en miljon olika blonda nyanser.

På något sett lyckades jag dock matcha in hårfärgen PERFEKT^^

Okej here we go… Har inget smink och Micke o jag har knappt sovit inatt, men jag fixar till mig och håret riktigt snyggish, med makeup såklart, senare. Här är bara så ni ska få se ^^

Before…

 

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand after;

Som ni ser blev ju färgen PERFEKT till min hårfärg just nu :D Dock är det lite tunt, jag har tunnt hår så om jag tycker det är tunnt.. DÅ är det tunnt… 70g som sagt. Nästa gång blir det 100 eller helst 120g.

Satte bara på mig delarna lite fort för att se hur det skulle se ut, matchning med färg osv.. så det är lite slarvigt ditsatt… Kommer fixa det bättre sen. Måste ju ”klippa in det” i håret mer så att gränserna inte syns lika tydligt osv.

Det var härifrån jag köpte det om någon undrar; http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180955854798&ssPageName=ADME%3AL%3AOU%3AGB%3A3160

Micke har gjort mig ebay-beroende :P Visste att det skulle hända. Gillar att köpa saker förmycket billigt xD

Får pengar om under en vecka så skulle helst vilja lägga ännu en hårbeställning.. Dock är det ju DREAMHACK Winter 2012 nu i november och vi BORDE verkligen köpa biljetterna den här månaden om vi ska ha råd.. Plus att det är annat som småräkningar, saker som tagit slut osv…. Jag vet inte…

Hoppas inte folk känner igen mig om vi åker dit bara… xD

//  3milie Långt hår lixoooom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup