Försökte fixa till min failade rosa coontail..

Kladdade på färg utan tejp den här gången (så det blev superojämt), samt hela vägen upp till hårfärstet och enda ned till topparna. Den slingan jag färgade var ju inte så lång att den gick så långt som de längsta ståna på mitt huvud, men dte såg mest dumt ut då.. Så försökte med dethär.

Hade inga bra handskar kvar dock, dom tog slut igår. Måste köpa.

Såhär blev det iaf. Det här är en ”bra” bild av många kassa…….

Bilden; Man kan nästan aldrig ha förmycket accessoarer enligt mig :D Halsband <3

Bilden; Drar en egoposebild i spegeln med. Detta har faktiskt varit dagens Outfit hela tiden jag varit hemma btw xD Försökte träna magen lite försiktigt igårkväll, men det gick inte. Gjorde idiotont trots smärtstillarna (som just då fungerade rätt bra…). Så jag får helt enkelt leva utan mina magrutor ett tag till :/ Känner bara (och SER) magen pysa upp för var dag som går…..

Bilden; Dagens Make Up! Använde en mörkare rosa ögonskugga för att matcha min nyfärgade coontail, en ljusare skimrande rosa för att bryta av och så att det blandas ihop bättre, en vit matt skugga (förövrigt den ögonskuggan jag använder mest. Är inne på min 3:e burk under en tid av c:a 1 år) som highlighter i ögonvrån och under brynet, en mörk lila blandat med en matt svart i ögonvrån. Som primer använde jag Make Up Stores Hightech Lighter Platina.

Det mörkrosa är självklart för att matcha mitt hår :D

Inser dock nu att jag skulle använt en ännu mer rosa färg..

Behöver fan en vettig ceriserosa skugga från Make Up Store..

Bilden; Rosa/svarta läppar också.

Man ser även en av de flera hårklämmorna jag satte i en slinga nedför sidan av huvudet.

De nya från Silverbullet.

Bilden; Med ögonen stängda.. Så lite photoshop med, hehe.

Nu ska jag kolla på Resident Evil filmen som går på tv, har bara missat en kvart.

Såg den på bio. Min första 3D-film jag såg faktiskt :D

De flesta människor är hemska idioter, men de få som är genuint goda får mig alltid att få tillbaka hoppet för människor. Tack vänner. Tack mina fina tyska grannar. Tack Micke. Bara… Tack.

// 3milie – I like colours. My favorite colour is rainbow.

And I dream of one day blow up a certain floor on a certain hospital :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup