Make Up och lite shopping!

Det blev en ljus brun nyans med en touch av svart.

Så lite helansiktsbilder på sminket, blev fetnöjd med brynen!

Jag som älskar att matcha tändare till beroende på vad jag har på mig för dagen är ju ständigt i jakt på nya elddon! Har 25 tändare som jag alla använder regelbundet, haha. Hittat några nya fina att ingå i min samling;

Ett par skitsnygga skor till min älskade Mikael med;

Så till mig; två nya kepsar! Har velat haft en vit/rosa öppen keps hur länge som helst, hittade den här för en femtilapp! Den lila var det faktiskt Micke som valde ut! Han tyckte den var snyggast på mig :D Jag tänkte att jag hjälper honom bestämma kläder ibland så nu var det hans tur att hjälpa mig med vad han tyckte var finast på mig!

Här är jag i den öppna kepsen! Asbra när man vill fixa en snygg frilla OCH ha keps lixom :D

Måste även nämna att vi köpte massa fina, färgglada donouts! Aldrig sett de med multicolorströsslet eller den lila! LOVE!

Vad ska jag säga mer? Det har varit en väldigt tuff dag må jag säga. Allt som betyder något egentligen är att jag och Micke har varandra. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom i mitt liv. Han är verkligen det bästa som någonsin hänt mig, och någonsin kommer hända, och jag kommer leva resten av mitt liv vid hans sida.

Jag älskar dig Micke. Tack för att du älskar mig minst lika mycket tillbaka.

// 3milie Tacksam för allt och alla jag har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup