KOLLA NATH, FISKBOLLAR!

Jag är och har alltid varit inte bara kinkig i mat, utan jävligt fjantig overall (runt och om mat altså).. Kommer ihåg när jag första gången i mitt liv såg FISKBULLAR i verkligheten… Detta var hemma hos Nathalie när hon var min granne, för något år sedan (I know jag e fett världsvan). Jag vill minnas att jag sa något om saken (”barasettsånnapåtv!!”) och hon försökte bjuda mig/få mig att smaka. Nej nej nej nej neheeeee-ereu!!!!

Nath;Men kom igen.

Jag;NEJ!

Nath;Ja.. Men smaka bara på såsen då?

Jag;Nej nej nej nej nej nej! ALDRIG! *envis som en femåring*

Nath;………….. *suck*

 

Men nu… nuuuuuu… KOLLA NATHALIE!!!

Detta är altså en tallrik fiskbollar. Med potatismos. Var noga med att inte ta bilden förens efter jag ätit av iaf en fiskboll. BILDBEVIS. Inte bara nog med det, jag har ätit upp (nästan) hela tallriken. Inte hela för det verkar som att en burk fiskbollar är för mer två personer än en. Puh *mätt*.

 

Men ah iaf. KOLLA NATH VAD DUKTIG OCH VÄRLDSVAN JAG ÄR! JAG ÅT UPP FISKBOLLARNA!

 

Haha… Nej men okej dag. Sol sken o jag va på teatern och kommer troligen göra något asrelevant med en skitviktig titel i sommar. Lite fika med de vanliga misstänkta (Hanna/Akira) och annat som hände/pågick/informerades om som ni kan SKITA i.

 

Nej men vadå? Enda anledningen till att jag köpte fiskbollarna var att dom var ju i konserv.. Börjat köpa massa konserver.. Inväntar apokalypsen förfan. Börjar närma sig nu!

 

Äh love ya <3

 

Herpderp/mugshot;

Solen sken idag. De va nice.

// 3milie – Let’s do it again.. Omg Im so fucking into you …. >: (

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup